CCVC - Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya - AIAC
Benvolgut/da propietari/a,

Pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya la privacitat, seguretat i transparència en el control de les seves dades personals és part dels nostres principis i valors a l'hora de prestar-li els nostres serveis.

Per això, hem actualitzat la nostra "Política de Protecció de Dades" que substitueix a la que anteriorment regulava el tractament de les seves dades, d'acord amb la nova normativa europea de protecció de dades de caràcter personal que ha entrat en vigor el dia 25 de maig de 2018 i que podrà consultar en detall clicant aquí. Ara li serà més senzill conèixer el tipus d'informació que recollim i el motiu perquè ho fem.
COL·LEGIS CATALUNYA
Image Map
Escull una provincia del mapa
Tramits AIAC
FAQ AIAC
FAQ AIAC
La identificaci dels animals de companyia com a garantia per a una tinena responsable
11/12/2018 8:36:26
Durant el primer semestre de 2018, l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia ha permès recuperar més de 2.500 animals a Catalunya. Els veterinaris catalans recorden a la ciutadania la importància d’identificar els animals de companyia, com a mesura per evitar el maltractament.

L’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia (AIAC) és un servei del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya iniciat fa uns 30 anys de manera pionera a l’Estat espanyol. L’alta a l’AIAC funciona com un “carnet d’identitat” per als animals de companyia que, a més d’identificar a l’animal i la persona propietària, permet realitzar importants actuacions sobre l’animal, com ara: les vacunacions, les intervencions quirúrgiques, les inscripcions al cens, l’obtenció de llicències o passaports.

Els veterinaris de Catalunya lliuren els premis del Concurs de Fotografia la meva mascota
26/10/2018 10:08:35

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha resolt el Concurs de Fotografia "la meva mascota", que ha aplegat més de 500 obres en aquesta cinquena edició del 2018. El Consell organitza aquest concurs, conjuntament amb els col·legis de veterinaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, que s’emmarca dins de les campanyes de sensibilització per a una tinença responsable dels animals de companyia.

El jurat del concurs, constituït per la Junta del Consell, amb representació dels col·legis veterinaris de les quatre demarcacions de Catalunya, ha premiat la fotografia "més bonica" de Noemí Prous, de Terrassa (el Vallès Occidental), amb l’obra “Ulls que parlen un gran idioma”; i la fotografia "més original" per a Miguel Ángel Cuevas, de Sant Pere de Ribes (el Garraf), amb l’obra “Gotes”.
Entrega de premis del 5 Concurs Fotografia "La meva mascota" i exposici itinerant
22/10/2018 16:13:04
L’entrega de premis del 5è Concurs de Fotografia "La meva Mascota", organitzat pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, tindrà lloc el proper dia 24 d'octubre de 2018 a les 19:00 hores a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona.

Com cada any es farà una exposició itinerant amb una selecció de les fotografies participants. Els llocs i dates de l’exposició:

BARCELONA: BIBLIOTECA PÚBLICA JAUME FUSTER
Plaça Lesseps, 20-22, Barcelona, del 10 de desembre de 2018 a 10 de gener de 2019
Horaris visita: Dilluns i dissabtes: de 10 a 14 h, i de 16 a 21 h, Dimarts a divendres: de 10 a 21 h. i Diumenge: de 11 a 14 h.

TARRAGONA: MERCAT CENTRAL
Pl. Corsini, Tarragona, del 5 al 30 de novembre de 2018
Horari de visita: De dilluns a dissabte, de 8:30 a 21 h
La vacunaci dels animals de companyia s de vital importncia per a la salut pblica
27/09/2018 14:19:30


El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya insisteix en la importància de vacunar les mascotes amb motiu del Dia Mundial de la Ràbia. L’increment dels viatges a països on la ràbia és endèmica o no està controlada, n’augmenta el risc de propagació.

Es poden deprimir els animals de companyia desprs de les vacances?
31/08/2018 13:37:25


Els gossos no entenen les diferències entre temps de vacances i temps de rutines i obligacions. Per això, no saben gestionar el final de les vacances i poden caure en una depressió. El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) ha elaborat una sèrie de recomanacions amb l'objectiu de facilitar el retorn de les vacances als animals de companyia i els seus propietaris.


El Consell actualitza la Cartilla Sanitria per incorporar dades del Passaport veterinari
25/07/2018


El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha actualitzat la Cartilla Sanitària dels animals de companyia per incorporar les dades del Passaport veterinari.

La nova Cartilla Sanitària del Consell, que es distribuirà progressivament a tots els centres veterinaris, és una eina important per al control de la salut i ara també permetrà consignar l’origen de les mascotes.


La placa amb codi QR per a la identificaci de les mascotes ara senvia activada
14/06/2018 12:01:52


L’alta a l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia (AIAC) incorpora una placa amb codi QR per al collar de la mascota que, a partir d’ara, s’envia activada per facilitar-ne l’ús. La nova placa agilitza la identificació de la mascota en cas de pèrdua, així com el contacte amb la persona propietària.