Loading...

Compartir:

L’Associació DeGats rectifica i retira la campanya iniciada contra el Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya

L”Associació “Defensa dels Gats”, DeGats, ha rectificat les acusacions llançades contra el Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya (CCVC) i s’ha compromès a retirar la campanya que va iniciar a través de la plataforma Change.org.

En una notícia publicada al web de DeGats reconeixen l’acció professional del Consell i la desvinculen del cas “Lego”, una gata que es va perdre i se li va aplicar l’eutanàsia en un centre veterinari. El Consell va iniciar accions jurídiques i legals perquè els responsables de les acusacions i la campanya iniciada per DeGats a les xarxes socials rectifiquessin.

DeGats aclareix que “iniciamos una campaña con la intención de resaltar esta problemàtica y nos equivocamos. Elegimos mal las palabras y con ello hemos llevado a equívocos que lamentamos y queremos aclarar.” El col·letiu de defensa dels gats també aclareix que “el CCVC no boicotea la existencia del Anicom ni ha desinformado a los colegiados que ejercen en Catalunya y que con su trabajo día a día ayuda a que sus colegiados tenga la información y herramientas que necesitan en el ejercicio de su profesión.”

DeGats també va iniciar una campanya al web Change.org amb el nom “CCVC (Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya) deje de boicotear al Anicom”. Davant les acusacions que hi apareixen en aquesta campanya, el CCVC va explicar en un comunicat que, òbviament, no té en marxa cap mena de campanya de boicot contra l’Anicom, sinó tot el contrari. A més, remarca que des del Consell sempre s’ha recomanat comprovar la identitat dels animals a tots els arxius disponibles.