Loading...

Compartir:

Agraïment al Bernat Serdà i al Rafael Mendieta

El Ple del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, màxim òrgan de representació de l’entitat, ha renovat els dos representants de la província de Girona, després de la seva recent renovació de Junta.

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya volem agrair la feina feta per Bernat Serdà Bertran i el Rafael Mendieta Fiter, els dos representants de Girona al Consell durant tot aquest temps.

Bernat Serdà es va incorporar al Consell l’any 2002, any en què va ser nomenat president del Col·legi de Veterinaris de Girona. Ha estat president en funcions del Consell en diverses ocasions i vicepresident en diferents períodes del 2006 al 2020. Des del 2020 ha estat vocal per Girona. És acadèmic numerari de l’Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya. Durant la seva carrera ha treballat tant en l’empresa privada com en l’administració pública.

Rafael Mendieta es va incorporar com a vocal del Consell pel Col·legi de Veterinaris de Girona l’any 2016 i ho ha estat ininterrompudament fins al 2023.

Pertany a una família amb diverses generacions de professionals veterinaris, i s’ha dedicat sempre a la medicina i cirurgia d’animals de companyia en una clínica veterinària de la família.

Després de tots aquests anys de treball, Serdà i Mendieta passen el relleu a Joaquim Xifra i a Pilar Castro, que seran els nous representants de Girona al Consell, els quals estem segurs que faran un gran treball igual que els seus antecessors i aprofitem per donar-los la benvinguda.