Acords i convenis

Ajuntaments

Actualment, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha signat convenis amb 142 Ajuntaments catalans. Amb aquests acords, els Ajuntaments gaudeixen d’accés directe a la base de dades de l’AIAC. Aquesta circumstància agilita la localització dels propietaris dels animals de companyia identificats en cas que aquests es perdin.

Destaquen els convenis amb les ciutats de Barcelona, Lleida, Girona, Hospitalet del Llobregat, Sabadell, Sant Adrià del Besòs, Reus, Terrassa, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Mataró, Mollet del Vallès, Manresa, Sant Cugat del Vallès, entre d’altres.

El Consell també té signats convenis de col·laboració amb ajuntaments i col·legis oficials de veterinaris en matèria de gestió del cens municipal d’animals de companyia.

Els Ajuntaments, Consells Comarcals, i altres Administracions que es detallen a continuació tenen conveni vigent amb el Consell de Col·legis Veterinaris i els Col·legis Oficials, en matèria de gestió del cens, i per tant les dades dels propietaris/posseïdors d’animals de companyia d’aquests municipis, inscrits a l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia, podran ser cedides per la seva incorporació als Registres censals municipals catalans, pel compliment de la legislació de protecció dels animals.

SANT QUIRZE DEL VALLÉS
CALELLA
MATARÓ
MOLLET DEL VALLÉS
VILASSAR DE DALT
ESPLUGUES DE LLOBREGAT
SANT FRUITOS DE BAGES
SANT JUST DESVERN
CABRERA DE MAR
OLESA DE MONTSERRAT
EL PRAT DE LLOBREGAT
MONTCADA I REIXAC
CALDES D’ESTRAC
GAVA
SANT VICENÇ DE MONTALT
SANT CLIMENT DE LLOBREGAT
MARTORELLES
VALLROMANES
CANET DE MAR
DOSRIUS
PALAU-SOLITA I PLEGAMANS
SITGES
CASTELLDEFELS
CORNELLA DE LLOBREGAT
BADALONA
LA GARRIGA
OLOT
VILAFANT
SANT JOAN DE LES ABADESSES
MAÇANET DE LA SELVA
L’ESCALA
LLANÇÀ
CALDES DE MALAVELLA
CASTELL-PLATJA D’ARO
LLEIDA
ALPICAT
ALGUAIRE
VIELHA
ALMACELLES
BALAGUER
ALFARRAS
ARTESA DE LLEIDA
SUDANELL
TORREFARRERA
ELS PALLARESOS
L’ALDEA
AMPOSTA
MONTBLANC
SANT CARLES DE LA RAPITA
LA CANONJA
CAMBRILS
FALSET

Protectores

El Consell ha signat convenis amb sis Protectores amb l’objectiu de fomentar la identificació i la tinença responsable d’animals de companyia. Durant l’any 2021, s’han inscrit 2.635 noves identificacions corresponents a xips de conveni protectores.