Qui és el Xipi, la mascota de l’AIAC

Sóc en XIPI i sóc un cadell de Gos d’Atura, la nova mascota del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

M’han creat perquè em faci amic dels nens i nenes de Catalunya, i així ensenyar-vos que heu de fer si teniu una mascota, i sobretot perquè feu cas de les recomanacions del vostre veterinari.

“COMENÇA A PASSEJAR-ME” (Enganxa’m al cotxe, a la teva carpeta…..)

SI VOLS POTS IMPRIMIR LES TITELLES DEL XIPI I LA XIPETA, I FER-LES TU MATEIX, amb els documents que trobaràs adjunts en pdf.

Contes d’en Xipi

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) continua amb la campanya Estimar-lo es cuidar-lo adreçada a tots els nens i nenes que tenen o volen tenir una mascota i que va començar durant la passada edició dels Parcs Infantils de Nadal de Tarragona i Barcelona.

El relat El Xipi torna a casa, a través de text i dibuixos que es poden colorejar, ajuda a tota la família a aprendre a tenir cura de les mascotes.

Els nens i nenes que vagin a la seva clínica veterinària durant la festivitat de Sant Jordi rebran el conte ‘El Xipi torna a casa’, un regal en el que participen totes les clíniques de petits animals de Catalunya recolzant la iniciativa del CCVC.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha posat novament en marxa la campanya de Sant Jordi,  seguint amb la campanya iniciada pel Consell de Veterinaris de Catalunya en el 2008 als Parcs de Nadal de Tarragona i Barcelona,  en el 2009 als Parcs de Nadal de Tarragona, Barcelona i Reus, a les fires de Reus en el 1r Saló de La Mascota  “Bestial 2010” i a la Fira de Lleida a la 1a. Fira de Mascotes “Mascota’m 2010”, amb l’eslògan, “Estimar-lo es cuidar-lo”, adreçada a tots els nens i nenes perquè aprenguin la responsabilitat en la cura de les mascotes, us volem fer partícips que, novament, aprofitant la festivitat de Sant Jordi, volem donar-li continuïtat.

La nova edició del conte de les aventures del gos Xipi i de la seva amiga Xipeta per tal de donar als nens i nenes que vagin a la clínica la festivitat de Sant Jordi.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, continuant les accions formatives iniciades en anys anteriors, ha organitzat una nova campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. Les campanyes es centren en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Aquest any s’ha creat una nova mascota “La Furi” que acompanya els ja coneguts “Xipi” i “Xipeta” amb la intenció d’incidir en la necessitat d’identificar els animals de companyia. Aquesta figura sortirà reflexada en el tradicional conte que realitzem per que els nens s’ho emportin a casa seva.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, continuant les accions formatives iniciades des del l’any 2008, ha organitzat una nova campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. Les campanyes es centren en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Durant les vacances de Nadal és treballarà d’una forma lúdica amb els nens i joves els objectius de la campanya. D’aquesta manera tots els nens i joves amb la seva influència sobre la resta de població sabran transmetre els valors i missatges corresponents a la tinença responsable.

Aquest any pel que fa al tradicional conte que realitzem, aquest any serà la quarta edició de la col.lecció de contes que regalem per que els nens s’ho emportin a casa seva, s’ha volgut fer un encis especial a que s’ha de fer per curar amb un animal de companyia, i fent esmena, en tot moment de l’importància que té la figura del veterinari.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, de nou, i continuant amb les accions formatives d’anys anteriors, ha organitzat una nova campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

En la cinquena edició del conte, és vol començar a introduïr els conceptes de SALUT, tant important per la convivència entre els animals i les persones. Els nens s’ho emporten a casa seva, fent suport a l’idea central: la cura i tinença responsable del animal de companyia, i fent esmena, en tot moment de l’ importància que té la figura del veterinari.

Un any més, El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, per 6è any consecutiu, organitza la campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona i Reus.

Respecte al tradicional conte que es realitza des del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, aquest any serà la sisena edició de la col·lecció, on aquest any és vol recalcar un any més d’adopció, la identificació dels animals de companyia i la importància que té la figura del veterinari.

Un any més, El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, per 7è any consecutiu, organitza la campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Respecte al tradicional conte que es realitza des del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, aquest any serà la sisena edició de la col·lecció, on aquest any és vol recalcar un any més d’adopció, la identificació dels animals de companyia i la importància que té la figura del veterinari.

Un any més, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, per 8è any consecutiu, organitza la campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Respecte al tradicional conte que es realitza des del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, aquest any serà la vuitena edició de la col·lecció i tindrà el nom de “El Xipi va a l’Escola”, on és vol recalcar un any més l’adopció, la identificació dels animals de companyia i la importància que té la figura del veterinari.

Un any més, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, per 9è any consecutiu, organitza la campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Respecte a la col·lecció de contes que es realitza des del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, aquest any serà la novena edició amb el títol “El menjar de les mascotes”, on el tema principal a tractar és l’obesitat dels nostres animals.

Un any més, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, per 10è any consecutiu, organitza la campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Respecte a la col·lecció de contes que es realitza des del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, aquest any serà la desena edició amb el títol “Els bons hàbits i la ciutat”, on el tema principal a tractar són els bons hàbits a seguir.

Un any més, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, per 11è any consecutiu, organitza la campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Respecte a la col·lecció de contes que es realitza des del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, aquest any serà l’onzena edició amb el títol “El Xipi i la bona higiene bucal”, on el tema principal a tractar són els bons hàbits sobre higiene bucal a seguir.

Un any més, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, per 12è any consecutiu, organitza la campanya educativa sobre el treball del veterinari clínic i la tinença responsable d’animals, sota el lema “ESTIMAR-LO ÉS CUIDAR-LO”. La campanya es centra en activitats pels nens als Parcs de Nadal de Barcelona, Tarragona i Reus.

Respecte a la col·lecció de contes que es realitza des del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, aquest any serà la dotzena edició amb el títol “El Xipi va a la fira d’animals”, on es vol incidir en la necessitat de tenir les mascotes convenientment vacunades i desparasitades, per evitar contagis..

En el marc de la campanya “Estimar-lo és cuidar-lo”, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya continua treballant en pro de la conscienciació envers els petits animals. Es tracta d’una campanya que es va iniciar fa 13 anys i que al llarg dels anys s’ha anat materialitzant amb diferents accions com tallers, passejades populars… o el conte del Xipi. Aquest any sota el títot “LA XIPETA, I LES COLÒNIES DE GATS”

La campanya gaudeix d’una àmplia acceptació, ja que s’adreça a nens i nenes i també als adults que els acompanyen. El seu objectiu és transmetre el paper del veterinari a la societat, les responsabilitats que els propietaris de mascotes han d’assumir per tenir-ne cura i, també, les pautes per garantir el benestar dels nostres animals.

En el marc de la campanya “Estimar-lo és cuidar-lo”, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya continua treballant en pro de la conscienciació envers els petits animals. Es tracta d’una campanya que es va iniciar fa 14 anys i que al llarg dels anys s’ha anat materialitzant amb diferents accions com tallers, passejades populars… o el conte del Xipi.

La campanya gaudeix d’una àmplia acceptació, ja que s’adreça a nens i nenes i també als adults que els acompanyen. El seu objectiu és transmetre el paper del veterinari a la societat, les responsabilitats que els propietaris de mascotes han d’assumir per tenir-ne cura i, també, les pautes per garantir el benestar dels nostres animals.

Aquest any sota el títol, “EL XIPI PASSEJA PER LA CIUTAT”.

Pots visualitzar i descarregar tots els contes del Xipi i la Xipeta, fent clic sobre ells.

Participa en el concurs i guana un obsequi!