Loading...

Compartir:

CAMPANYA DE TELEVISIÓ QUE DESTACA EL PAPER DEL VETERINARI EN LA SALUT FAMILIAR

El Consell, amb el suport d’Advance, llança una campanya a televisió que destaca el paper dels veterinaris en la salut familiar.


L’espot s’emetrà abans del programa ”VETERINARIS”, que torna a la graella de TV3 AVUI DIJOUS 19 D’ABRIL.

La iniciativa pretén recordar als propietaris que un veterinari ha de revisar la salut de la seva mascota com a mínim un cop l’any.

Barcelona, 19 d’abril de 2012. – El Consell de Col · legis de Veterinaris de Catalunya, amb el suport d’Affinity Advance, llança una campanya per conscienciar els propietaris de gossos i gats de la necessitat que un veterinari revisi la salut de les seves mascotes, com a mínim, un cop l’any. L’acció consisteix en l’emissió d’un espot previ al programa ‘Veterinaris’ que TV3 ofereix a partir del dijous 19 d’abril a les 21:30 hores.
 

La campanya incideix en el paper protagonista del veterinari en la cura de les mascotes i, per tant, del conjunt de la família. El concepte "Una mascota sana, una llar feliç", amb el qual es tanca l’espot, resumeix la conveniència d’anar al veterinari per garantir el benestar de les famílies que conviuen amb un animal de companyia i, per tant, del conjunt de la família. El concepte "Una mascota sana, una llar feliç", amb el qual es tanca l’espot, resumeix la conveniència d’anar al veterinari per garantir el benestar de les famílies que conviuen amb un animal de companyia.

Descarregar la nota de premsa