Loading...

Compartir:

Cent alumnes de primer del grau de veterinària participen en la II Jornada formativa “Us donem la benvinguda a la professió”

La jornada està emmarcada dins el conveni del CCVC amb la Facultat de Veterinària de la UAB

Aquest dimarts 13 de setembre, cent alumnes de primer del grau de veterinària van participar de la II Jornada formativa “Us donem la benvinguda a la professió” organitzada pel CCVC dins el conveni amb la Facultat de Veterinària de la UAB.
La inauguració de la jornada va anar a càrrec de Ricard Parés, president del CCVC i Sots president del Col·legi Oficial Veterinari de Barcelona.

Posteriorment, Maite Martin, Degana de la facultat de Veterinària de la UAB i presidenta de la Plataforma One Health va fer una ponència sobre One Health, visió del present i el futur, en la que va remarcar que el paper dels veterinaris és vital per la salut pública. Així mateix, també els va encoratjar a treballar perquè la professió tingui el lloc que es mereix a la societat.

Per aquesta jornada, que es va fer a la sala d’actes de la facultat de veterinària, varen estar presents tres experts professionals en els diferents àmbits de la professió veterinària: Pol Llonch, investigador en benestar animal a la UAB, en la seva ponència va exposar el tema de benestar animal, la producció animal i la investigació. David Solanes, director de la Unitat de Biocontenció a Zoetis va explicar la seva experiencia professional en els diferents camps de la investigació animal, d’animals de granja i animals de laboratori i Daniel Gimènez, responsable de gestió del coneixement de l’Agència de Salut Pública de Catalunya va parlar sobre el paper de la salut pública en les diferents sortides professionals.

La cloenda de la jornada va anar a càrrec de Maite Martin i Ricard Parés que van obrir un torn de preguntes amb els alumnes.

Un cop finalitzada la jornada el CCVC amb la col·laboració de GePork i Centauro va fer entrega a tots els alumnes d’unes bates.