Loading...

Compartir:

Dia Mundial de la Veterinària

Els veterinaris, una peça clau de la salut pública per fer front a la resistència als antibiòtics

 

El proper dissabte 29 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Veterinària per a destacar i promoure les diferents facetes de la feina que realitzen els veterinaris arreu del món.

 

Els col·legis veterinaris de Catalunya commemoren el Dia Mundial de la Veterinària amb un missatge d’alerta per preservar la salut pública davant la resistència als antibiòtics.

 

26 d’abril de 2017. El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, que aplega els col·legis oficials de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida, commemora el Dia Mundial de la Veterinària amb un missatge d’alerta a la salut pública, davant la resistència als antibiòtics de persones i animals de companyia. El Dia Mundial de la Veterinària se celebra el proper 29 d’abril, amb l’objectiu de destacar i promoure les diferents facetes de la feina que realitzen els veterinaris arreu del món, i sensibilitzar l’opinió pública sobre la contribució per millorar la sanitat i el benestar animal, així com la salut pública.

El president del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, Josep A. Gómez, convençut de la importància de fer front a la resistència als antibiòtics, recorda que “una de les majors amenaces actuals contra la salut humana i animal són les malalties derivades o agreujades per la resistència als antibiòtics, i d’aquí la necessitat de conscienciar als professionals de la veterinària, però, també, al conjunt de la societat de l’ús que se’n fa”.