Loading...

Compartir:

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya fa donació de bates i mascaretes a la Facultat de Veterinària de la UAB

D’esquerra a dreta: Pau Vivet com a responsable de màrqueting de grup Gepork; Maria Carmen Díaz – Bertrana, coordinadora de la titulació Veterinària; Maite Martín, Degana Facultat de Veterinària de l’UAB; Ricard Parés, President del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i Anna Vilà , responsable del Departament de Gestió Tècnica del Consell

 

30 de desembre de 2021.-El passat 3 de desembre, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb la col·laboració de Grup Gepork, va fer una donació de mascaretes i bates pels estudiants a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta acció forma part del marc de col·laboració entre les dues entitats.

En l’acte de lliurament van participar Maite Martin, degana de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ricard Parés, president del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, Maria Carmen Díaz-Bertrana, coordinadora de la titulació veterinària, Pau Vivet, responsable de màrqueting de Grup Gepork, i Anna Vilà responsable del departament de gestió tècnica del Consell.

Per tal de donar continuïtat a aquesta i altres accions com la jornada “Us donem la benvinguda a la professió” del mes de setembre per explicar als alumnes de veterinària les diferents sortides professionals, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i la Facultat de Veterinària tenen previst firmar un conveni d’acord de col·laboració per apropar als alumnes a la realitat de la professió veterinària.

L’objectiu d’aquest conveni és posar en contacte als futurs veterinaris i veterinàries amb els professionals, perquè els informin de quins passos han de dur a terme per fer realitat el seu futur professional i quins són els reptes i els entrebancs que es poden trobar pel camí. També es vol donar a conèixer les funcions dels Col·legis i què fan pel col·legiat, com ara vetllar pels interessos entorn als seus professionals i a la seva professió i garantir un exercici professional respectuós amb els drets i els interessos de la societat, i finalment donar a conèixer el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC).

Dins del marc de col·laboració, en l’organització de la jornada “Us donem la benvinguda a la professió” on s’expliquen als alumnes de veterinària les diferents sortides professionals que va tenir lloc el passat mes de setembre ja es va informar també de la possibilitat de l’esponsorització de material.

En l’acte de lliurament es va informar que en les pròximes jornades es preveu esponsoritzar altres materials de gran utilitat pels alumnes durant el curs acadèmic.