Loading...

Compartir:

El Consell de Col·legis Veterinaris posa en marxa “Els esmorzars del Consell”

La primera sessió informativa va tenir lloc aquest dimecres dia 12 d’abril i la temàtica ha estat la Grip Aviària, present i futur

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) s’ha posat en marxa “Els esmorzars del Consell” unes sessions informatives de diferents temàtiques d’actualitat de la professió, que siguin d’interès no només per als Veterinaris i veterinàries sinó per a tota la societat en general.

El dimecres 12 d’abril va tenir lloc la primera sessió dedicada a “La Grip Aviària, present i futur” en format híbrid, presencial pels ponents al Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i amb emissió en línia mitjançant el Canal YouTube del Consell. Aquesta es pot veure aquí.

La sessió va comptar com a ponents amb Núria Ribas, Cap del Servei de Prevenció en Salut Animal. Departament d’Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Majó, Cap del Programa de Sanitat Animal (IRTA-CReSA) i professora de la UAB, Ramon Jové, Director de programes CESAC, Javier Cebollero, Veterinari avícola de la Corporació Alimentària Guissona S.A. i com a moderador, Ramon Cedó, Vicepresident del CCVC i president del Col·legi Veterinari de Girona.