Loading...

Compartir:

El Consell ofereix accés a Documentavet i VetTV, amb un ampli catàleg de continguts formatius per a la professió veterinària

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya posa a disposició de tots els col·legiats i col·legiades els serveis de Documentavet I VetTV, una important base de dades documental per a la informació i la formació veterinària.

Aquest nou servei, proveït pel grup Asís, es troba actiu a l’àrea privada del web del Consell, al qual s’hi pot accedir amb el nom d’usuari i contrasenya de col·legiats i col·legiades. A més, per facilitar-ne l’accés i l’ús, aquest servei també s’activarà a les àrees privades dels llocs web dels col·legis veterinaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Entre la documentació disponible, Documentavet permet accedir a referències formatives permanents, però, també, a nous continguts que es donen d’alta mensualment.

L’ampli catàleg actual de continguts multiformat inclou:

  • Llibres, amb més de 80 títols de l’editorial Servet, la qual s’amplia amb deu nous títols cada any.
  • Revistes, amb tots els exemplars editats de Albéitar i Argos dels últims cinc anys i en endavant, perquè els seus articles es trobin en les cerques. Aquest any s’incorporaran les revistes Suis, Canisetfelis i Equinus.
  • Webseminars, amb 17 enregistraments disponibles dels seminaris en línia impartits als col·legis veterinaris, amb cinc noves sessions a l’any.
  • Vetpills, amb píndoles formatives d’una hora lectiva basades en continguts especialitzats i molt visuals, sobre temes veterinaris específics.
  • VetTV Premium, amb 160 classes magistrals amb experts de reconegut prestigi en diferents matèries que completen el material de videoxerrades.

Entre els serveis que ofereix Documentavet, destaca: un potent cercador per localitzar conceptes veterinaris, a més de l’aplicació de filtres a l’hora de fer cerques; l’enviament de comunicats mensuals per informar de les novetats en continguts a la base de dades; i facilitat dels requisits tècnics per a l’accés i la consulta del material des de qualsevol dispositiu.

Per a més informació: