Loading...

Compartir:

“El Millor Veterinari de l’Any”

“El Millor Veterinari de l’Any”: un guardó impulsat des del CCVC que, en la seva segona edició, premia a Josep Bajona per la seva decisiva actuació en el brot de grip aviària del passat mes de maig al Segrià

El passat divendres 4 d’octubre es va viure el tradicional sopar de Sant Francesc d’Assís que, en aquesta ocasió, va reunir unes 160 persones en una vetllada plena de guardons, regals, màgia i bon humor. L’escenari triat per a la trobada d’aquest any va ser el restaurant La Boscana de Bellvís, a Lleida.
A banda de veterinaris i acompanyants, entre els assistents també s’hi comptaven algunes autoritats com Àngel Ros, alcalde de Lleida, Antoni Villas, diputat provincial i alcalde de Juneda, Jaume Fabà, director dels Serveis Territorials del DAAM, Josep Pifarré, director dels Serveis Territorials de Salut i Mercè Bieto, directora de l’Agència de Salut Pública del Servei Regional a Lleida, Alt Pirineu i Aran.
Un dels moments més importants de la vetllada var ser el lliurament de la segona edició del premi al Millor Veterinari de l’Any, un guardó que atorga la junta del Col•legi i que aquest any ha recaigut sobre Josep Bajona Cases, un veterinari que durant aquest 2013 ha estat protagonista d’una actuació important per a la professió. Bajona va ser el professional que va detectar el cas de grip aviària en una granja del Segrià i que va arribar a bon port gràcies a la seva rapidesa en la detecció i en les encertades actuacions posteriors.
El guardonat, que va dedicar el premi a la seva esposa i als seus fills, va agrair la distinció i va explicar a tots els assistents el cas que l’ha fet mereixedor del premi, recordant totes les persones que hi van intervenir per tal que tot acabés bé. Bajona va recalcar que se sentia molt orgullós de rebre el guardó perquè era un reconeixement per a tot el col•lectiu.
“Ens hem de sentir orgullosos de la nostra feina i que la valorem, és missió nostra donar a conèixer la nostra tasca a la societat. En la nostra professió la no notícia és sempre una bona notícia, però les bones notícies les hem de donar a conèixer”, va manifestar.

Notícia escrita per Carles Tahull, Dir. de comunicació del COVLL i adaptada per Ideant Veterinària, Agència de Comunicació del CCVC-AIAC