Loading...

Compartir:

El President del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) assisteix al XXII Congrés d’Especialitats Veterinàries GTA-AVEPA

Es va celebrar els dies 21 i 22 d’abril a Bilbao

El President del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) Ricard Parés va assistir al XXII Congrés d’Especialitats Veterinàries (GTA) organitzat per AVEPA (Associació de Veterinaris Espanyols Especialistes en Petits Animals) i que es va celebrar els dies 21 i 22 d’abril al Palau de Congressos Euskalduna de Bilbao.

Durant aquests dos dies s’han portat a terme nombroses conferències, ponències i reunions de diversos grups d’especialistes, i s’han realitzat les proves d’avaluació per les acreditacions.

El CCVC i AVEPA, van signar l’any passat en el marc del XXI Congrés, un conveni de col·laboració.

Mitjançant aquest conveni, es facilita el reconeixement per part del Consell dels acreditats AVEPA en Catalunya en les diferents especialitats veterinàries. Després de Catalunya, altres consells com els de Madrid, València o Galícia han signat el conveni amb AVEPA.

El president del Consell Col·legis Veterinaris de Catalunya, Ricard Parés, ja va manifestar en el seu moment que “el Consell participa amb molta il·lusió d’aquest necessari i inicial conveni de col·laboració, amb el qual desitja donar resposta a una demanda de transparència i d’ordenació d’un tema transcendental en la professió com és el de l’especialització veterinària”.