Loading...

Compartir:

Els veterinaris de Catalunya poden visitar l’exposició ‘Animals sagrats de l’Antic Egipte’ amb un descompte 2×1

El Consell de Col•legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) i el Museu Egipci de Barcelona arriben a un acord per visitar l’exposició ‘Animals sagrats de l’Antic Egipte’ amb un descompte de dues entrades al preu d’una. Per accedir al descompte, només cal presentar el carnet de col•legiació a l’entrada del museu, situat al carrer de València, 284, 08007 Barcelona.

L’exposició temporal, que està oberta fins al 31 de desembre de 2017, està dedicada als estrets lligams que varen unir el món dels animals i l’antiga civilització faraònica.

Més de 70 peces originals i un documental
La mostra està formada per més de 70 peces originals de la col•lecció de la Fundació Arqueològica Clos, moltes d’elles inèdites. Destaquen especialment un sarcòfag amb una mòmia d’ibis al seu interior; una estàtua en pedra del déu falcó Horus; i una en forma d’esfinx del déu Amon que dóna la benvinguda al visitant.

L’exposició inclou un documental que presenta els resultats obtinguts a partir de l’estudi radiològic realitzat a les set mòmies d’animals conservades al Museu Egipci de Barcelona. Les conclusions a què permeten arribar les tomografies axials d”aquestes mòmies revelen informacions sorprenents sobre diferents aspectes del bestiari faraònic.

Més informació sobre l’exposició “Animals Sagrats de l’Antic Egipte”:
http://www.museuegipci.com/ca/exposicions/actual/animals-sagrats-de-l-antic-egipte/