Es posa en marxa la nova web de l’AIAC 100% accessible el proper 29 de juny

TORNAR

Compartir:

Es posa en marxa la nova web de l’AIAC 100% accessible el proper 29 de juny

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya estrena nova web per millorar els tràmits de l’AIAC que han de fer els veterinaris

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) en resposta a les necessitats dels professionals de la veterinària estrenarà el proper dia 29 de juny de 2015 la nova web de l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia. Aquesta nova web http://aiac.veterinaris.cat/aplicacio és 100% accessible i a diferència de l’anterior no requereix la instal·lació de cap plataforma informàtica, la qual cosa facilita l’ús dels diferents sistemes operatius.

De fet, la nova web s’ha dissenyat perqué el seu ús sigui molt més fàcil i cómode per a l’usuari. S’han eliminat els menús, aconseguint que totes les opcions estiguin visualment més accessibles a l’usuari i s’ha millorat l’aspecte visual de la web, molt més atractiva.
 

Una altra novetat important és la nova eina web de Cerques. La web de consulta de microxips i comunicació de pèrdues i trobaments d’animals, http://aiac.veterinaris.cat/perdues, s’ha refet per mantenir un aspecte similar amb l’AIAC. La web es pot executar des d’un accés directe dins de la pàgina principal de l’AIAC.

El que s’ha mantingut és la seva funcionalitat i accés. L’adreça web d’accés a l’aplicació és la mateixa. No cal que l’usuari modifiqui el seu accés directe. L’usuari i la contrasenya d’accés també es mantenen.

Requisits per usar la nova web AIAC

Navegador web. Principals versions suportades:
– Microsoft Internet Explorer 8.0 o superior
– Mozilla Firefox 14 o superior
– Google Chrome 21 o superior
– Apple Safari 5.0 o superior

Adobe Reader, per poder obrir els documents electrònics que es generen en format PDF.

Resolució de pantalla mí­nima: 1024×768 pixels. En el cas de resolucions inferiors, els navegadors web incorporen l’opció de zoom. Aixó permetrà  la visualització d’algun element que no es visualitzi completament.

Inhabilitar el bloqueig de finestres emergents obertes per l’aplicació AIAC dintre del navegador web. Aixó és imprescindible per la correcta visualització dels documents electrònics.