Loading...

Compartir:

INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU DEL CCVC

 

Entranyable acte d”inauguració de la nova seu del CCVC

El director general d”Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, va substituir el conseller Pelegrí en la presidència de la inauguració de la nova seu del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC)

El dimecres 6 de juliol, a les 19:45 hores, es van inaugurar les noves oficines del CCVC al carrer Ferran Puig, 15, de Barcelona i es va presentar la nova imatge del Consell i de l”AIAC (l”Arxiu d”Identificació d”Animals de Catalunya). A l”acte, marcat per un clima molt entranyable, hi van assistir quatre directors generals de la Generalitat: el de Ramaderia i Pesca, Miquel Molins; la directora general de Pesca i Afers Marítims, Mercè Sanmartín; el director general de Medi Natural i Biodiversitat, Josep Escorihuela; i el director general de l”Agència de Protecció de la Salut, Xavier Lleberia.

També hi van ser presents les principals autoritats relacionades amb la professió veterinària, com els presidents dels quatre col·legis veterinaris als quals representa el Consell juntament amb les seves juntes de govern. Hi van ser Cori Escoda, presidenta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona; Bernat Serdà, president del Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona; Albert Feliu, President del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida; i Josep Gómez Muro, en representació d”Emili Revilla, president en funcions del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona. A la cita no hi van faltar els representants de l”Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya, de l”Acadèmia de la Història Veterinària de Catalunya o la degana de la Facultat de Veterinària de la UAB.

En la seva intervenció, el president del CCVC, Francesc Monné, va recordar la importància del treball conjunt de les organitzacions veterinàries i l”Administració, i va apuntar els principals temes en agenda que ambdues mantenen oberts. Entre ells destaquen la signatura d”un nou conveni per a la gestió de l”arxiu d”identificació d”èquids de Catalunya i la creació de la figura del veterinari d”explotació. Va manifestar, una vegada més, la importància social de la veterinària i la seva innegable funció de servei públic.

La presidència de l”esdeveniment la va ocupar el director general d”Agricultura i Ramaderia de la Generalitat, el veterinari lleidatà Miquel Molins, que, en la seva intervenció, va destacar la funció de representació de la veterinària catalana que manté el Consell i va coincidir amb Francesc Monné en la necessària col·laboració entre ambdues institucions. El director general d”Agricultura i Ramaderia va destacar que l”Administració catalana reconeix la importància de la creació del veterinari d”explotació, però ha apuntat que la seva implantació requerirà d”una elevada col·laboració entre tots els sectors implicats i que no serà immediata.