Loading...

Compartir:

Ja està en marxa a darrera millora de l’aplicació de l’AIAC: hem adaptat la visualització a tots els dispositius mòbils i tauletes!

El passat 2 de desembre va entrar en funcionament la darrera actualització de l’aplicació de l’AIAC. Amb aquesta millora, hem adaptat la nostra aplicació a les diferents mides de visualització de cada un dels dispositius, com mòbil o tauleta. És a dir, l’hem fet responsive, ja que respon a tots els formats.

És una millora que facilita la navegació per la nostra aplicació i fa que l’experiència d’usuari sigui més còmode i pràctica. El canvi es nota sobretot en mòbil o tauleta.

L’aplicació de l’AIAC la utilitzen diàriament els veterinaris que es connecten per inscriure els microxips dels animals de companyia i fer qualsevol actualització de les dades que consten registrades a l’AIAC.

A part dels veterinaris, tenen accés també, a la web de cerca de dades, entitats i administracions amb les quals s’han signat convenis, i així poden localitzar el propietari en cas de trobament de la mascota.

L’AIAC és una base de dades informatitzada que compta amb gairebé un milió i mig d’animals inscrits. Està dotada dels recursos tècnics necessaris i compta amb el personal adequat per mantenir-la actualitzada i operativa. El 85,9% dels animals que es localitzen perduts al carrer i identificats amb microxip són retornats al seu propietari.

Per què hem fet aquesta millora?
Perquè el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, la institució que gestiona l’AIAC, treballa contínuament per facilitar la feina al veterinari. Volem seguir adaptant la nostra infraestructura a la digitalització i per fer-ho ens beneficiem de les facilitats de la tecnologia actual.

Un petit spoiler sobre com es visualitza!

Hem aprofitat aquesta actualització per traslladar la base de dades al núvol i, tot i ser un canvi tecnològic i tècnicament complicat, s’ha desenvolupat sense alterar l’ús de la l’aplicació per part dels nostres usuaris i dins el calendari previst.

Ens pots localitzar al telèfon: 93 418 92 94 o també al servei 24h per animals perduts i trobats: 902 170 401

Estem al teu servei.