Loading...

Compartir:

Ja ha finalizat el curs de l’ús prudent d’antibiotics! Deixa’ns el teu feedback!

Benvolgut col·legiat i col·legiada, 
 
El dimecres 30 de juny vam posar el punt i final a la segona edició del Curs Formatiu de l’Ús Prudent d’Antibiòtics que ha organitzat el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) amb el suport dels quatre col·legis oficials. 
  
Totes les ponències que s’han fet fins ara les hem gravat i les hem penjat al canal del Youtube del CCVC. A continuació te les facilitem per a què les puguis revisar o veure-les si no hi vas poder assistir. 
 
 
Així mateix, en aquesta carpeta trobaràs el pdf de les presentacions de cada un dels ponents, per a què puguis aprofundir en els continguts si ho desitges.
 
És la primera vegada que el CCVC organitza un curs formatiu d’aquesta envergadura i valorem positivament el resultat. La formació és un dels nostres compromisos i tenim previst de seguir oferint més cursos pensats especialment pels veterinaris col·legiats i col·legiades. 
 
Per tal d’adequar aquests cursos a les necessitats del col·lectiu, volem conèixer la teva opinió. Com valores el curs? I quin tipus de formació t’agradaria rebre? Hem preparat una petita enquesta per conèixer la teva opinió! Els teus comentaris són molt importants per a nosaltres, ja que ens permetran oferir un contingut de més qualitat i més adaptat a tu. 
 
 

Gràcies per deixar-nos el teu feedback i per ajudar-nos a millorar!