Loading...

Compartir:

L’Associació d’Amics de la UAB celebra la seva festa anual i entrega una distinció al Consell

El 24 de novembre, a les 19,30 h, UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona) acollirà la tradicional festa anual de l”Associació d”Amics de la UAB. Hi seran lliurats els premis Amic dels Amics i el premi col·lectiu que atorga l”Associació, els premis del Consell Social de la UAB i els premis del Servei de Biblioteques, que seran concedits per primer cop.

Enguany, seran distingits amb el premi Amic dels Amics Lluís Ferrer, catedràtic del Departament de Medicina i Cirurgia Animals i exrector de la UAB, i els dramaturgs Sergi Belbel i Toni Casares, exestudiants de la UAB i fundadors de l”Aula de Teatre de la Universitat. El premi col·lectiu serà per al Cor de la UAB, que també actuarà a la festa.

Per la seva banda, el Consell Social lliurarà el premi Universitat-Societat al periodista Josep Cuní, presentador del programa "8 al dia", i el premi Universitat-Empresa a l”empresari Juan Soto, exconseller delegat de Hewlett-Packard Espanyola.

I el Servei de Biblioteques de la UAB atorgarà per primera vegada el premi "Amic de les Biblioteques", amb què seran distingides les aportacions de diverses entitats (Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, Fundació Banc Sabadell, Societat del Gran Teatre del Liceu i l”Institut Ravetllat-Pla) i persones (Antoni Reguant, Daniel Jones, Eugeni Giral, Joaquim Romaguera, Joaquín Cerdá, Jordi Castellanos, L. Carlota Solé, Lluís Fina i Xavier Fàbregas).

L”acte començarà amb unes paraules de benvinguda d”Albert Sòria, president de l”Associació. Tot seguit, Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura, i Joan Gómez Escofet, director del Servei de Biblioteques, presentaran els premis "Amic de les Biblioteques". A continuació, seran lliurats el premi col·lectiu i els premis Amic dels Amics de l”Associació i, finalment, el Consell Social farà entrega dels seus guardons. Tancarà l”acte la intervenció de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i l”actuació del Cor.

Per assistir a l’acte, és indispensable inscriure’s tot trucant al 93 581 14 90 o bé escribint a l’adreça amics@uab.cat.