Loading...

Compartir:

Lins Griñó Garreta i Anna Magerusz guanyen el premi del III Concurs de Fotografia “La meva mascota”

Els participants faran una exposició itinerant a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha repartit, aquest dimecres 26 d”octubre, 4 accèssits i 2 premis a les fotografies "més originals" i "més boniques" d”entre tots els concursants del III Concurs de Fotografia "La Meva Mascota".

Lins Griñó Garreta ha guanyat el premi a la fotografia més original amb la seva foto "Fent el Gos", mentre que Anna Magerusz ha guanyat el premi a la fotografia més bonica sota el títol de "La Migdiada". Ferran Blasco Reig amb "Vull ser com tu" i Ona Tarrida Talvy amb "Gin" han rebut un accèssit per la categoria original. Per últim, Rosa Boncompte Gonell amb "La ruda al vent" i Agustí Clara Llagostera amb "El Rei Ros" han rebut un accèssit per la categoria de fotografia bonica. Durant els pròxims mesos, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya realitzarà quatre exposicions per tot Catalunya amb una selecció de les fotografies millor valorades del concurs.

La primera mostra ja està en marxa des del 10 d”octubre i estarà oberta de dilluns a divendres (de les 9.00 hores del matí fins a les 7.00 hores de la tarda) al Saló d”Actes del Col·legi de Veterinaris de Barcelona fins al 30 d”Octubre. La segona exposició serà al Tinglado, 4 del Port de Tarragona. Estarà oberta des del 6 de novembre al 27 del mateix mes. Es podrà visitar cada dia de la setmana (de 9,00 hores a 20.00 hores i en diumenge només fins al migdia). La tercera visita serà a la Biblioteca Pública de Lleida però les dates encara estan per confirmar. Finalment, de l”1 al 31 de març del 2017, es podrà visitar per darrer cop a la Biblioteca Pública de Girona "Carles Rahola" (de 10,00 a 20.00 de dilluns a dissabte).