Loading...

Compartir:

Lliurats els premis del 10è concurs de fotografia “El món animal”

En l’edició s’enguany hi ha participat 67 fotografies, i els guardonats amb el primer, segon i tercer premi són, en aquest ordre, Vincent Robles, Maria Farrés i Ander Garcia

Tant les tres fotografies guanyadores com les tres finalistes s’inclouran en el calendari que el CCVC edita anualment i que es repartirà entre tots els col·legiats

Ja es coneixen els noms dels guanyadors del 10è concurs de fotografia “El món animal”, que organitza el CCVC i al qual van presentar-se 67 fotografies. Es tracta de Vincent Robles, guanyador del primer premi, dotat amb 1.500 euros; Maria Farrés Cid, guanyadora del segon, dotat amb 1.000 euros, i Ander Garcia, guanyador del tercer. Els requisits per participar en el concurs era estar col·legiat en qualsevol dels col·legis professionals de veterinària de Catalunya, i que les fotografies presentades estiguessin relacionades amb la professió.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en un acte presentat per Ricard  Parés, president del CCVC, que va felicitar els guardonats i va definir el premi com «una gran oportunitat de mostrar què fa la nostra professió».

Les fotografies premiades, així com les nou finalistes, s’inclouran en el calendari que el CCVC edita anualment i que es reparteix entre tots els col·legiats. També, s’inclouran en una exposició itinerant i oberta al públic, sobre la qual s’informarà degudament tant al web del CCVC com dels diversos col·legis professionals.