Loading...

Compartir:

Moltes gràcies a vosaltres, veterinaris

Moltes gràcies a vosaltres, veterinaris
Que esteu als centres veterinaris atenent les mascotes
Que esteu visitant les granges controlant el benestar i la salut dels animals d’abast
Que sou responsables de la salut pública i de la seguretat alimentària
Que formeu part d’equips d’investigació i de diagnòstic
Que esteu en empreses i laboratoris


A conseqüència d’aquesta pandèmia que afecta la salut de la població mundial, estem vivint una situació sense precedents, dolorosa i difícil de gestionar. Ens afecta personalment, afecta els nostres éssers estimats i sobretot afecta a la gent gran.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) en som conscients i valorem i agraïm el vostre treball. Us volem transmetre la nostra admiració i reconeixement per desenvolupar dia rere dia la vostra feina i per això us fem arribar avui aquest missatge d’ànims.

A vosaltres que des dels centres veterinaris esteu atenent les mascotes, que heu posat els vostres equipaments i materials a disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Gràcies. S’han pogut utilitzar en hospitals, centres de salut i llars d’avis.

Als que us heu ofert voluntaris davant aquesta pandèmia, pel vostre esforç, compromís i iniciativa. Gràcies.

A vosaltres que integreu la cadena alimentària i sou al peu del canó per abastir la ciutadania d’aliments amb garanties sanitàries. Gràcies.

Als que científicament participeu activament en el desenvolupament de tractaments i/o vacunes i treballeu en el diagnòstic de la COVID-19. Gràcies Des del Consell s”ha treballat amb la comunicació als mitjans i la col·laboració amb els diferents Departaments i administracions per defensar el col·lectiu veterinari davant d”aquesta pandèmia.

Els veterinaris som part essencial de la comunitat sanitària mundial. En nom meu i dels membres del Plenari es un orgull representar-vos. Sabeu que em teniu a la vostra disposició.

Cori Escoda Mestre Presidenta