Loading...

Compartir:

Nova aliança entre l’AIAC i PETMAXX per millorar la recuperació d’animals a l’estranger

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, organisme que gestiona l’AIAC, l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia, amb una decisió conjunta amb la REIAC (Red Española de Identificación de Animales de Compañía), ha canviat de partner internacional. A partir d’ara PETMAXX és la nova plataforma per a la recuperació d’animals de companyia a l’estranger.

Aquesta nova aliança aporta beneficis tant a la professió veterinària a Catalunya com a les famílies que tenen animals de companyia.

PETMAXX és una plataforma universal que agrupa arxius d’identificació d’animals no només d’Europa sinó també d’Àsia, Amèrica i Oceania, des de Rússia, Austràlia, EUA o bé Regne Unit. Per tant, tindrem accés a més bases de dades d’identificació d’animals de companyia.

Aquesta mesura, a la vegada, permet donar un major servei a les famílies usuàries de les nostres clíniques i hospitals.

El CCVC, preocupat per la manca d’eficàcia d’altres plataformes de recerca d’animals perduts, portava mesos treballant per tancar aquest acord que de ben segur beneficiarà tant al col·lectiu de veterinaris com els clients, guanyant major accés, gairebé universal a bases de dades d’arreu del món, i alhora, esdevenint l’AIAC un arxiu més eficaç internacionalment.

El personal del CCVC, com el del teu col·legi professional estem al teu servei per atendre consultes o aclariments sobre aquest nou servei internacional de recuperació d’animals de companyia.