Loading...

Compartir:

Nova funció per a accedir a les dades dels propietaris d’animals registrats amb xip

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) estrena una funció a la seva aplicació informàtica que permet als usuaris autoritzats (veterinaris, ajuntaments, protectores, etc) accedir a les dades dels propietaris d’animals registrats amb xip, tant a la nostra base, l’AIAC, com a l’estatal, la REIAC. D’aquesta manera s’agilitzarà el procés de localització, identificació i recuperació dels animals.

Barcelona, 23 de març de 2016.- El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) posa en marxa una nova funció a la seva aplicació informàtica que agilitzarà els tràmits a l’hora de localitzar, identificar i recuperar els animals. La nova funció permetrà als usuaris autoritzats que accedeixin a la web de "Cerca de Dades", https://aiac.veterinaris.cat/perdues, com ara veterinaris, ajuntaments o protectores, accedir a les dades dels propietaris dels animals, sempre que aquests estiguin registrats amb xip a la base de dades de l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia (AIAC), o a la Red Española de Identificación de Animales de Compañía (REIAC). A nivell informàtic, la cerca començarà per la nostra base i, en cas de no obtenir resultats, buscarà també automàticament a la base estatal. Un cop identificat l’animal, la nova funció informarà també de la situació de l’animal, ja sigui “normal”, “perdut” o “baixa”.

El procediment funcionarà en les dues direccions, que vol dir que qualsevol usuari autoritzat podrà accedir a les dades des de qualsevol punt d’Espanya.

Aquesta millora en l’aplicació informàtica continua en la línia de la voluntat del CCVC de prestigiar i donar més reconeixement i eficiència al col·lectiu veterinari, i ha estat possible gràcies als convenis de col·laboració signats entre el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia (AIAC) i l’associació Red Española de Identificación de Animales de Compañía (REIAC).