Loading...

Compartir:

Posem en servei la placa QR per facilitar la recuperació d’animals


Una campanya a TV3 i Catalunya Ràdio difondrà el nou servei a partir de dijous 16 de juny
Una nova placa amb codi QR és la nova eina, que complementa l’AIAC, que es posa en servei aquest mes de juny. La placa que s’ha de penjar al collar de l’animal facilitarà que tant veterinaris com ciutadans que es trobin l’animal, puguin d’una forma senzilla a través del seu telèfon mòbil contactar amb la seva família.

La placa QR li serà lliurada al responsable de l’animal a casa seva al mateix temps que rep la carta amb les dades identificadores que constaran quan es doni d’alta l’AIAC. Caldrà una segona visita a la teva clínica per activar-lo. L’ús i activació d’aquest penjoll QR és totalment voluntari i no implica cap modificació o alteració de les dades que constin a l’AIAC.

Des del CCVC entenem que l’activació del codi QR és un servei gratuït per a les noves altes a l’AIAC. La nova placa identificadora respon a la voluntat de millorar l’atenció als propietaris d’animals de companyia. I és també una ampliació de la cartera de serveis que actualment dóna l’AIAC.

Així mateix donem compliment al desplegament de la Llei de protecció dels animals que assenyala l’obligació que els  gossos, els gats i les fures han de dur d’una manera permanent pels espais o les vies públiques una placa identificadora o qualsevol altre mitjà adaptat al collar en què han de constar el nom de l’animal i les dades de la persona que n’és posseïdora o propietària.

Campanya a TV i ràdio

La posada en marxa d’aquest nou servei de l’AIAC tindrà una gran repercussió a mitjans de comunicació. A partir d’aquest dijous, 16 de juny, s’emetrà per TV3 i Catalunya Ràdio en horari de màxima audiència anuncis informant del serveis que dóna l’AIAC, com ara la recuperació d’animals, la gestió de passaports i com no, la nova placa QR.

En paral·lel s’enviarà un dossier de premsa informant als mitjans de comunicació de la posada en servei de la placa QR. Esperem que aquest servei aporti ni que sigui un granet de sorra en la millora de la relació amb els teus clients i et convidem que siguis prescriptor de la nova placa QR.