Presentació de la nova pestanya SANITÀRIA

TORNAR

Compartir:

Presentació de la nova pestanya SANITÀRIA

L’organització col·legial catalana ha manifestat moltes vegades la seva preocupació per les zoonosis dels animals de companyia. Des del Consell continuem demanant a l’Administració l’obligatorietat de la vacunació de ràbia per gossos, gats i fures, però també som conscients de la necessitat d’una eina de control d’aquesta vacunació, per això hem afegit a l’AIAC la “PESTANYA SANITÀRIA” per poder registrar la vacunació de ràbia així com la titulació d’anticossos quan sigui necessària fer aquesta prova, també hem afegit un apartat pel diagnòstic i control de la leishmaniosi davant la gran quantitat d’animals positius que s’estan trobant en algunes zones del territori.

De moment aquesta informació tindrà un caràcter voluntari, però pensem que això enriqueix i dóna força a la nostra base de dades i pensem que així com els veterinaris fa 25 anys es van avançar a la normativa amb l’arxiu d”identificació, ara tenim la mateixa oportunitat per fer del nostre un arxiu sanitari, és per això que us demanem la màxima col·laboració.

Aquesta nova pestanya es posarà en marxa el pròxim dilluns dia 21 de juliol, i la podreu trobar dins el menú de treball de “Veterinaris” com a “Sanitat”, sense necessitat de fer res.

Adjunt trobareu un manual explicatiu del contingut de la nova pestanya.

Per acabar només agrair-vos el vostre suport diari a l’AIAC i animar-vos a fer més fort amb aquesta nova eina amb la qual treballem pels veterinaris i per la societat fent salut.

Atentament

Carme López
Presidenta

 


Disseny nova PESTANYA SANITAT_Manual_Manual.pdf