Loading...

Compartir:

Presentem la segona edició del curs formatiu sobre l’ús prudent d’antibiòtics

Com havíem avançat, us anunciem que el proper mes de juny tindrà lloc la segona edició del Curs de Formació sobre l’Ús Prudent d’Antibiòtics, que ha preparat i organitzat el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb el suport dels quatre Col·legis Veterinaris.

Després del gran èxit d’assistència de la primera edició i de l’excel·lent qualitat de les ponències, s’ha valorat d’incloure nous continguts per donar continuïtat a la formació. Destaquem, d’una banda, la participació del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, (MAPA) i, d’altra banda, la ponència sobre l’ús prudent d’antibiòtics en animals de companyia.

La qualitat dels ponents s’ha mantingut i aquesta vegada comptem amb:

  • 2 de juny, Inés Moreno, Veterinària Cap d’àrea d’higiene ramadera de MAPA. “Les funcions del veterinari d”explotació en la gestió sanitària i de la producció”.
  • 9 de juny, Carles Cristòfol, Farmacèutic, Director del servei d’anàlisi de fàrmacs de l’UAB. “Conceptes farmacològics per a la optimització de l”ús dels fàrmacs antibacterians”.
  • 16 de juny, Jordi Baliellas, Veterinari GSP, Grup Sanejament porcí, de Lleida. “La bioseguretat en les granges pel control de les malalties”.
  • 30 de juny, Salva Cervantes, Veterinari, propietari Clínica Felina Barcelona. “L’informe microbiològic (del cultiu a l’antibiograma) en animals de companyia”.

La inauguració d’aquesta edició va a càrrec de la Doctora en Veterinària i catedràtica en Sanitat Animal per la Universitat Autònoma de Barcelona, M. Dels Àngels Calvo. En aquest enllaç veuràs el dossier que hem preparat amb més informació sobre els ponents i les xerrades.

El curs se celebrarà els dimecres de cada setmana del mes de juny (excepció del dimecres 23), de 17 a 18:30h i, una vegada més, serà gratuït pels col·legiats i col·legiades.

La formació és una prioritat pel CCVC, ja que un dels nostres compromisos és contribuir a col·laborar i facilitar la feina del col·legiat i col·legiada. El nostre objectiu és que sigui un curs interactiu, per això, en finalitzar cada una de les ponències, els veterinaris participants podran adreçar-se al ponent per expressar les seves preguntes o consultes.

Animem a tots els veterinaris i veterinàries col·legiats a inscriure’s. Per fer-ho, contacteu amb el vostre col·legi oficial de veterinaris.