Loading...

Compartir:

TROBADA A MONTSERRAT

La veterinària catalana fa pinya a Montserrat

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) va organitzar a l’Abadia de Montserrat, el 17 de setembre de 2011, un dinar de germanor que s’emmarca dins de les activitats relacionades amb l’Any Mundial de la Veterinària. Més de 300 col·legiats veterinaris dels quatre Col·legis professionals catalans hi van acudir junt amb els seus familiars i acompanyants.

La trobada veterinària va estar encapçalada pel President del CCVC, Sr. Francesc Monné; Sra. Cori Escoda, presidenta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona; Sr. Bernat Serdà, President del Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona; Sr. Albert Feliu, President del Col·legi Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida; i Sr. Emili Revilla, president en funcions del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona.

Aquest esdeveniment va ser un avançament de la celebració del patró dels veterinaris, Sant Francesc d’Assís, i forma part del programa de celebracions de l’Any Mundial de la Veterinària Vet2011, que commemora l’inici de l’ensenyament de la ciència veterinària.

El paper del veterinari en la salut pública
A la basílica, abans de la missa, el president Monné va recordar als assistents a l’ofici, molts d’ells no veterinaris, l’important paper que tenen els especialistes de la salut animal en la preservació de la salut pública; fet que, en canvi, és molt desconegut. Va tornar a reflexionar sobre aquest fet i sobre la importància de potenciar i projectar la imatge pública del veterinari com a garant de la salut humana en el discurs que va tancar la trobada.