Loading...

Compartir:

Xerrada informativa sobre l’AIAC al Col·legi de Barcelona el dia 16 de març

El passat dia 16 de març va tenir lloc al Col·legi de Veterinaris de Barcelona una reunió informativa sobre diferents temes relacionats amb l’AIAC i el seu funcionament.

La sessió informativa va ser organitzada pel Col·legi de Veterinaris de Barcelona, i a la mateixa van assistir en representació del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, el Sr. Francesc Monné, President del Consell, el Sr. Jose Luis Martínez, representant del Consell pel Col·legi de Veterinaris de Girona,  el personal del Consell i l’assessor jurídic del Consell, Sr. Alejandro Fernández.

Durant la reunió es van facilitar tot un recull de dades informatives de l’AIAC i un document recull  de dubtes i respostes.

Presentació xerrada COVB marc 2010.pdf

 

Si ets veterinari col·legiat i tens usuari de la web pots trobar la documentació presentada en la reunió accedint a la part privada d’aquesta web a l’apartat PROFESSIONALS / NOTÍCIES

– Si ets veterinari col·legiat però no ets encara usuari pots contactar amb consell@veterinaris.cat i obtenir l’usuari i la documentació –